KOK përkrahu financiarisht minimaratonën humanitare “Vrapo Babadimër”

E hënë,  16 dhjetor 2019

Komiteti Olimpik i Kosovës ka përkrahur financiarisht minimaratonën humanitare "Vrapo Babadimër", e cila u organizua sot në qendër të Prishtinës.

KOK kontribuuoi me blerjen e 400 kostumeve të Babadimrit, të cilat ua dhuroi shkollave fillore, fëmijëve dhe sportistëve të grupmoshave të ndryshme.

Në minimaratonë morën pjesë edhe drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Besim Hasani, sekretari i përgjithshëm, Shasivar Haxhijaj, anëtarët e Bordit Ekzekutiv, Ramadan Selimi e Shqipe Bajçinca-Brestovci, etj.

Në minimaratonë morën pjesë rreth 2 mijë pjesëmarrës.

Minimaratona u organizua nga Jusuf Islami OJQ Projekti5cent.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]