KOK nënshkruan kontratën e sponsorizimit me bankën TEB

E enjte,  08 korrik 2021

Banka TEB i është shtuar sot listës së sponsorëve të Komitetit Olimpik të Kosovës.

Kontrata, e vlefshme për katër vitet e ardhshme, është nënshkruar nga presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi dhe drejtori ekzekutiv i bankës TEB, Orcun Ozdemir.

Presidenti Krasniqi duke falënderuar drejtuesit e TEB-it për gatishmërinë e shfaqur për të përkrahur KOK-un, theksoi se është nder që pjesë e Lëvizjes Olimpike është bërë një bankë me renome siç është TEB-i, derisa kërkoi që edhe kompanitë tjera të ndjekin rrugën e kësaj banke, duke u bërë përkrahës të KOK-ut dhe njëherit sportistëve të Kosovës.

Drejtori ekzekutiv i TEB bankës, Ozdemir, falënderoi KOK-un për mundësinë e dhënë, derisa u ndje krenar që ekipi olimpik i Kosovës do të marrë pjesë në Lojërat Olimpike Tokio 2020, për çka uroi të kthehen me medalje.

Banka TEB është sponsore edhe e Federatës së Futbollit të Kosovës dhe Federatës së Basketbollit të Kosovës.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]