KOK mbulon shpenzimet e sportistëve elitarë të xhudos, në kampin përgatitor në Poreq të Kroacisë

E martë,  21 korrik 2020

Komiteti Olimpik i Kosovës do të mbulojë shpenzimet e gjashtë sportistëve elitarë të xhudos, të cilët po marrin pjesë në kampin përgatitor në Poreq të Kroacisë.

Mbështetja vlen bazuar në vendimin e Bordit Ekzekutiv të KOK-ut për mbështetje të sportistëve elitarë (sipas kategorizimit të sportistëve) për përgatitje jashtë vendit.

Gjashtë sportistët elitarë janë: Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova, Distria Krasniqi, Loriana Kuka, Akil Gjakova dhe Laura Fazliu.

Nën udhëheqjen e trajnerit Driton Kuka dhe asistentit të grupmoshave të reja, Fatos Tabaku, ekipi prej 13 xhudistëve po përgatitet bashkë me ekipin kombëtar të Kroacisë.

Ekipi i xhudos do të përgatitet në Poreq, deri më 26 korrik.

KOK kishte mbuluar shpenzimet e xhudos edhe për përgatitjet e mbajtura javë më parë në Golem të Shqipërisë.

Bordi Ekzekutiv i KOK-ut në mbledhjen e fundit kishte vendosur që shkaku i pandemisë Covid 19, sportistëve të kategorizuar t’u mbulohen shpenzimet edhe për përgatitjet në kampet që organizohen në Kosovë ose vendet fqinje të Kosovës.

 

script>

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: