KOK mbulon shpenzimet e mundësve Egzon dhe Edon Shala në Tiranë

E enjte,  04 shkurt 2021

Komiteti Olimpik i Kosovës do të mbulojë shpenzimet e mundësve Egzon dhe Edon Shala, të cilët prej 1 deri më 14 shkurt 2021 do të përgatiten në Tiranë të Shqipërisë.

Vendimi bazohet në mbështetjen e sportistëve elitarë, për heqjen e shpenzimeve për përgatitje jashtë vendit, deri në 80 ditë brenda gjashtë muajve të parë të këtij viti, varësisht nga kategoria në të cilën ndodhet sportisti. Egzoni ndodhet në kategorinë A me 80 ditë përgatitje, ndërsa Edoni në kategorinë C me 20 ditë.

Egzon Shala ka fituar normën olimpike për Lojërat Olimpike Tokio 2020, ndërsa vëllai i tij, Edoni është në kërkim të normës. Të dy janë edhe bursistë të KOK-ut për LO Tokio 2020.

Mundësit tanë përgatitjet po i zhvillojnë bashkë me ekipin kombëtar të Shqipërisë.

KOK iu uron fat dhe suksese.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]