KOK mbulon gjysmën e shpenzimeve të përgatitjeve të boksit në Brezovicë

E hënë,  08 qershor 2020

Komiteti Olimpik i Kosovës ka vazhduar me mbështetjen e sportistëve gjatë dhe pas pandemisë Covid-19.

KOK këtë herë do të mbulojë gjysmën e shpenzimeve të ekipit të boksit, të cilët kanë vendosur që për disa javë të përgatiten në Brezovicë për përgatitje fizike.

Federata e Boksit e Kosovës ka bërë të ditur se përgatitjet do të vijohen nga tri grupe, ndërsa grupi i parë i seniorëve ka udhëtuar të dielën dhe do të qëndrojë deri më 21 qershor.

“Përgatitjet bazike do të zhvillohen në lartësi mbidetare 1200-1700 metra, ushtrime forcë, kondicion, qëndrueshmëri etj dhe do të mbahen tri herë në ditë, gjithnjë duke respektuar këshillat e dalura nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë”, thuhet në njoftimin e FBOX-së.

Në përgatitje udhëtuan kanë udhëtuar: Bashkim Bajoku, Leotrim Rexhepi, Besfort Merlaku, Artan Shaqiri, Shpëtim Bajoku, Çlirim Zekaj, Patriot Behrami, Dionis Gashi dhe Besart Pireva me trajnerët Shefki Bogujevci e Kreshnik Shala.

Mbështetja për sportistët elitarë bëhet bazuar në vendimin e fundit të Bordit Ekzekutiv të KOK-ut, të cilët vendosën të heqin gjysmën e shpenzimeve për sportistët elitarë të cilët do të vijojnë kampe përgatitore, për të kompenzuar formën e humbur gjatë pandemisë.

Bazuar në këtë vendim, KOK ka mbuluar edhe gjysmën e shpenzimeve të karantinimit të ekipit Olimpik të xhudos, të cilët gjatë pandemisë u karantinuan në sallën stërvitëse në Pejë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]