KOK mbështet kampin përgatitor të Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës

E mërkurë,  17 mars 2021

Komiteti Olimpik i Kosovës po vazhdon të mbështesë sportistët, të cilët po i vazhdojnë përgatitjet në kërkim të normës Olimpike Tokio 2020.

Këtë herë, KOK do të mbulojë shpenzimet e kampit përgatitor të Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës (FSSHK), i cili mbahet prej sot e deri më 27 mars 2021 në poligonin e Shenjëtarisë Sportive, që ndodhet në Pallatin e Rinisë dhe Sportit në Prishtinë.

Heqja e shpenzimeve nga KOK vjen pas kërkesës së Federatës për të kompenzuar mbështetjen 10-ditëshe të dy sportistëve elitarë, Drilon Ibrahimi dhe Urata Rama, bursistë të KOK-ut për Lojërat Olimpike Tokio 2020.

Me vendim të Bordit Ekzekutiv të KOK-ut, sportistët elitarë, varësisht nga kategoria në të cilën ndodhen, mbështetën deri në 80 ditë përgatitje për gjashtë muajt e parë të këtij viti për kampet që organizohen në Kosovë dhe jashtë vendit.

Kampi i shenjëtarisë do të udhëhiqet nga ekspertja me licencë ndërkombëtare, Lumturi Pepa nga Shqipëria.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]