KOK mbajti punëtorinë për vetëdijësimin në ruajtjen e ambientit

E premte,  19 maj 2023

Në kuadër të projektit “Komitetet Olimpike te Evropës po i afrohen neutralitetit të karbonit” (OCEAN), udhëheqëse e të cilit është zyra e Komitetit Olimpik të Evropës, stafi i KOK-ut ka mbajtur një punëtori (workshop) për vetëdijësimin në ruajtjen e ambientit.

Ligjërues ishte Ben Dida nga organizata “Climate Awareness Association”, i cili mbajti punëtorinë “Climate Fresk”, financuar nga Ambasada e Francës.

Krahas stafit, i pranishëm ishte edhe presidenti i KOK-ut, Ismet Krasniqi, i cili foli për rëndësinë që kanë trajnimet e tilla, jo vetëm për stafin e KOK-ut, por për gjithë shoqërinë.

Iniciativa të tilla do të organizohen në vijim edhe nga KOK-u, si pjesë e projektit OCEAN edhe me komunitetin e sportit, si nismë për  edukimin dhe vetëdijësimin e popullatës në mbrojtjen e ambientit.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]