KOK falënderon partnerët për përkrahje gjatë LO Tokio

E martë,  12 tetor 2021

Komiteti Olimpik i Kosovës ka takuar të hënën të gjithë partnerët, të cilët po e mbështesin KOK-un, në veçanti ekipin olimpik të Kosovës drejt suksesit në Lojërat Olimpike Tokio 2020.

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, kanë falënderuar të gjithë partnerët, të cilët janë bërë pjesë e familjes olimpike, për të cilët thanë se janë krahu i djathtë i aktiviteteve të KOK-ut, derisa i kanë inkurajuar të vazhdojnë mbështetjen edhe gjatë ciklit olimpik 2021-2024.

Të pranishëm në ceremoninë e mbajtur në Hotel Sirius, ishin drejtues të sponsorëve si: HIB Petrol, TEB Banka, Olive, Toyota Kosova, RTK, Selmans Network, Hotel Sirius dhe Kosova Press.

Para sponsorëve, menaxherja e marketingut, Qëndresa Osmani, bëri një prezantim për impaktin që kishte Olimpiada e Tokios për Kosovën, si dhe promovimin e sponsorëve para, gjatë dhe pas LO Tokio 2020.

Në fund, presidenti Krasniqi ndau për secilin nga partnerët, fanella, me të cilat u paraqit ekipi olimpik i Kosovës në Tokio 2020, si dhe orën me logo të Tokio 2020.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]