KOK, edhe këtë vit bëhet pjesë e kampanjës me letër të bardhë

E hënë,  05 prill 2021

Komiteti Olimpik i Kosovës do të shënojë edhe këtë vit 6 prillin – Dita Ndërkombëtare e Sportit për Zhvillim dhe Paqe, e cila organizohet nën patronatin e organizatës ndërkombëtare "Peace and Sport".

Pikërisht nga aktiviteti i kaluar, KOK kishte fituar çmim prestigjioz nga "Peace and Sport".

Edhe këtë herë, KOK fton të gjithë të bëhen pjesë e kampanjës digjitale, duke krijuar video dhe foto atraktive me kartonin (letrën) e bardhë dhe të hyni në garë për të fituar shpërblime.

KOK përmes disa prej sportistëve të caktuar do të publikojë edhe storie impresive me letër të bardhë.

Letra e bardhë simbolizon dërgimin e mesazhit të paqes në botë.

Detajet tjera

 

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]