KOK dhe Toyota Kosova vazhdojnë bashkëpunimin

E enjte,  27 janar 2022

Komiteti Olimpik i Kosovës dhe kompania e veturave “Toyota Kosova” kanë vazhduar sot bashkëpunimin edhe për një vit, me mundësi vazhdimi edhe për vite tjera.

Kontrata është nënshkruar në zyre të KOK-ut nga presidenti Ismet Krasniqi dhe Rubik Spahiu, drejtor i shitjes në Toyota Kosova.

Kontrata e re parasheh ngritje në kategori të sponsorizimit dhe të benefiteve, për çka e bënë Toyota Kosovan, njërën nga partnerët kryesorë të KOK-ut.

Presidenti Krasniqi dhe drejtori Spahiu kanë falënderuar njëri-tjetrin për bashkëpunimin korrekt dhe të frytshëm, me besimin se ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe për shumë vjet.

Toyota Kosova prej vitesh sponsorizon KOK-un në dhënien në shfrytëzim të veturave. Toyota është njëra nga kompanitë gjigante në botë, derisa është edhe sponsore e  Komitetit Olimpik Ndërkombëtar dhe Komitetit Paralimpik Ndërkombëtar.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]