Interesim i madh për Konferencën e dytë Ndërkombëtare për Mjekësi Emergjente Sportive

E martë,  30 prill 2019

Interesim i madh është shfaqur për pjesëmarrje në Konferencën e dytë Ndërkombëtare për Mjekësi Emergjente Sportive, organizuar nga Komisioni për Mjekësinë Sportive i Komitetit Olimpik të Kosovës.
Në konferencë do të ligjërojnë mjekët me renome ndërkombëtare nga spitale të njohura nga Turqia, Austria, Bullgaria, Sllovenia, Shqipëria, si dhe mjekët me eminentë nga Kosova.
Konferenca është e akredituar nga Oda e Mjekëve të Kosovës me 11 pikë për pjesëmarrje pasive, kurse Kursi me 8 pikë për pjesëmarrje pasive.
Temat që do të trajtohen janë: Përcaktimi i shkallës së emergjencës së sportistëve, traumatologjia sportive, lëndimet ortopedike emergjente, sulmet emergjente kardiake të sportistëve, sfidat psikologjike të sportistëve etj.
Konferenca mbahet më 3 maj (e premte) në Hotel Swiss Diamond në Prishtinë dhe fillon në ora 09:00. Aplikacionin për pjesëmarrje është ende i hapur dhe atë mund ta shkarkoni në këtë link: APLIKACIONI
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: