Fillojnë përgatitjet për Festivalin Sportiv të Parafillorëve 2020

E enjte,  20 shkurt 2020

Komiteti Olimpik i Kosovës ka filluar përgatitjet për Festivalin Sportiv për Parafillorë 2020, i cili këtë vit pritet të mbahet në të gjitha komunat.

Për t’i njoftuar më gjerësisht me detajet e këtij Festivali, presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, sot takoi drejtorët dhe zyrtarët sportivë të Komunave të Kosovës, të cilët shprehën gatishmërinë për të qenë bashkëorganizatore të këtij Festivali. Në takim ishin edhe dhjetëra vullnetarë.

Festivali do të mbledh fëmijët 5-vjeçarë, të cilët janë parafillorë nëpër institucionet shtetërore dhe private. Ata do të praktikojnë sportet e futbollit dhe disiplina të ndryshme të atletikës.

Vitin e kaluar Festivali u mbajt në stadiumin Fadil Vokrri në Prishtinë dhe mblodhi rreth 2 mijë fëmijë.

Festivali pritet të mbahet në muajin prill.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: