Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj Vuokatti 2021, shtyhet për në mars 2022

E mërkurë,  21 prill 2021

Festivali Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj (EYOF) Vuokatti 2021, i paraparë të mbahet në dhjetor të këtij viti në Vuokatti të Filandës, është shtyrë për në muajin mars 2022.

Komiteti Olimpik Evropian (KOE), ka bërë të ditur se vendimi është marrë shkaku i përhapjes së pandemisë Covid 19 në kontinentin e Evropës dhe kërkesës së bërë nga Komiteti Olimpik i Finlandës.

Sipas KOE-es, data e re e mbajtjes EYOF-it është caktuar 20-25 mars 2022.

Në dhjetor, kur ishte paraparë të mbahej Vuokatti 2021, do të organizohen vetëm garat e hokejit për meshkuj, ndërsa garat tjera dimërore do të mbahen në mars.

Në EYOF marrin pjesë sportistë të moshës 14-18 vjeçare.

Kjo është hera e dytë që Vuokatti 2021 shtyhet shkaku i pandemisë Covid 19.

 

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]