Festivali i 2-të Ndërkombëtar i Filmit Sportiv Prishtina 2022, mbahet më 14, 15 dhe 16 tetor 2022

E mërkurë,  21 shtator 2022

Komiteti Olimpik i Kosovës do të organizojë edicionin e dytë të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit Sportiv Prishtina 2022.

Festivali do të mbahet prej 14-16 tetor 2022 në Prishtinë.

Gjatë tri ditëve do të shfaqen filma të shumtë sportivë ndërkombëtarë, për të cilët KOK ka të drejtën ekskluzive të shfaqjes së tyre.

KOK KËRKON nga filmbërësit, gazetarët sportivë, studentët, dhe kushdo që ka krijuar filma sportivë të metrazhit të gjatë ose të shkurtë, dokumentarë sportivë, etj, t’i dërgojnë për t’u shfaqur në Festivalin Ndërkombëtar të Filmit Sportiv Prishtina 2022.

Filmat dhe dokumentarët më të mirë vendorë, do të dërgohen në Festivalin Botëror të Filmit dhe Kinemasë Sportive, që mbahet prej 9-13 nëntor 2022 në Milano të Italisë. Festivali botëror organizohet çdo vit nga Federata Ndërkombëtare për Kinemanë Televizive Sportive (FICTS).

Materialet e filmave (videoja origjinale me autorët) duhet të dërgohen në adresën [email protected] përmes wetransfer, filemail ose mënyrave tjera të përshtatshme, më së largu deri më 3 tetor 2022.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]