Festivali i 1-rë Ndërkombëtar i Filmit Sportiv “Prishtina 2020”

E enjte,  08 tetor 2020

Për herë të parë edhe në Kosovë po vjen Festivali Ndërkombëtar i Filmit Sportiv “Prishtina 2020”.

Organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës (KOK), Festivali do të mbahet prej 10-12 tetor në Prishtinë, 11 muaj pas anëtarësimit të KOK-ut në Federatën Ndërkombëtare për Kinemanë Televizive Sportive (FICTS).

Gjatë tri ditëve do të shfaqen filma të shumtë vendorë e ndërkombëtarë, nga fusha e sportit, për të cilët KOK ka të drejtën ekskluzive të shfaqjes së tyre.

Shfaqja e filmave bëhet në kinemanë ABC, ndërsa hyrja është FALAS.

Agjendën dhe orarin e filmave e gjeni në këtë link: ORARI I FILMAVE 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]