Federata Skitare e Kosovës organizoi garën ndërkombëtare “Dardania Cup”, paraqitje e suksesshme e skitarëve tanë

E martë,  09 mars 2021

Federata Skitare e Kosovës organizoi të dielën edicionin e dytë të garës ndërkombëtare “Dardania Cup”, e cila u mbajt në Qendrën Skitare “Arxhena”, në Brod të Dragashit.

Pjesëmarrës ishin 45 garues të shteteve: Kosovë, Shqipëri, Maqedoni e Veriut, Greqi, Sllovaki, Turqi dhe Hungari.

Garat u mbajtën në të dyja konkurrencat për grupmoshat U-14 dhe U16 në disiplinat e sllallomit dhe sllallomit të madh.

Nga garueset tona veçohen Lirika Deva dhe Elena Hoxha, të cilat fituan medaljen e artë përkatësisht të bronztën, në grupmoshën U-16, disiplina e sllallomit të madh.

Në konkurrencën e meshkujve, grupmosha U16, disiplina e sllallomit, Klos Vokshi fitoi medaljen e bronztë. Të bronztën e fitoi edhe Klara Sefaj në grupmoshën U-14, sllallom të madh.

I pranishëm në garë ishte edhe nënpresidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës (KOK), Gazmend Maxhuni, ndërsa KOK ndihmoi organizimin e garës me dhënien në shfrytëzim të një kombi nga sponsori ynë, Toyota Kosova.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]