Era Shala kalon me sukses operimin

E diel,  12 janar 2020

Skitarja jonë, Era Shala, ka kaluar me sukses operimin, pas thyerjes së këmbës gjatë përgatitjeve të sotme para garave të Lojërave Olimpike Dimërore për të Rinj "Lozana 2020".

Era po trajtohet në njërin prej spitaleve më të mira në Zvicër, CHUV.

KOK i uron shërim sa më të shpejtë skitares tonë dhe rikthim në garat ndërkombëtare të skitarisë, sport ky të cilin e donë me pasion.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: