Eksperti i marketingut, Damjan Pintar, ligjëroi në modulin e dytë të ASMC 2

E martë,  10 dhjetor 2019

12 vijuesit e Kursit të Avancuar për Menaxhimin Sportiv (ASMC 2) kanë përfunduar me sukses modulin e dytë.

Gjatë këtij moduli, ligjëroi edhe eksperti ndërkombëtar i marketingut, slloveni Damjan Pintar.

Moduli i dytë u mbajt më 6, 7 dhe 8 dhjetor 2019 në Hotel Sirius në Prishtinë.

Krahas Pintarit, ligjëruan edhe ligjëruesit e rregullt: Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Hasani, Ibër Alaj, drejtor i Departamentit të Sportit në MKRS, MEMOS 19 dhe Elda Gjoka, drejtoreshë kombëtare për organizimin e Kurseve Bazike për Administratorë të Sportit, MEMOS 9.

Prej 12 përfaqësuesve, 6 prej tyre janë femra, 6 meshkujt, duke respektuar barazinë gjinore në 50 për qind.

ASMC 2 ka gjashtë module.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]