Drejtuesit e KOK-ut pritën kryetarin e Federatës për Kajakim të Francës, Jean Zoungrana

E premte,  17 mars 2023

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, kanë pritur kryetarin e Federatës për Kajakim të Francës, Jean Zoungrana, njëherit nënpresident i Komitetit Olimpik të Francës.

Të pranishëm në takim ishin edhe drejtuesit e Federatës për Kajakim të Kosovës (FKKS), me kryetarin Visar Emini.

Kryetari Zoungrana është kandidat për postin e presidentit të Federatës Evropiane të Kajakimit (ECA), ku në fund të këtij muaji do të mbahet Asambleja Zgjedhore.

Presidenti Krasniqi, duke i uruar suksese në kandidaturën e tij, i shprehu vullnetin dhe gatishmërinë e KOK-ut për zhvillimin e mëtutjeshëm të sportit të kajakimit në vendin tonë.

Po ashtu, i pari i KOK-ut, i kërkoi Zoungranas përkrahjen e tij dhe të Federatës së Kajakimit të Francës në avancimin e kajakimit në Kosovë.

Nga ana e tij, kryetari Zoungrana shprehu falënderimin për pritjen, duke premtuar bashkëpunim të frytshëm si me KOK-un ashtu edhe me FKKS-në.

Palët biseduan edhe për çështje të tjera të bashkëpunimit, edhe mes dy Komiteteve Olimpike, të cilat në janar të këtij viti në zyret e KOK-ut, nënshkruan memorandum të bashkëpunimit.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]