Drejtuesit e KOK-ut po marrin pjesë në Asamblenë e ANOC-ut, përmendet tema e boksit

E hënë,  25 tetor 2021

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, po marrin pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Asociacionit të Komiteteve Olimpike Kombëtare (ANOC), që po mbahet në Kretë të Greqisë.

Drejtuesit e KOK-ut kanë shfrytëzuar rastin për të përmendur çështjen e boksit të Kosovës, delegacioni i të cilëve nuk u lejua të hyjë në Serbi, për të marrë pjesë në Kampionatin Botëror të Boksit, që po mbahet në Beograd.

Presidenti Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Aliti, kanë diskutuar me drejtues të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, për çështjen në fjalë, për çka kanë marrë premtimin se do të dalim së shpejti me reagimin dhe qëndrimin e tyre.

Po ashtu, drejtuesit e KOK-ut, janë takuar edhe me presidentin e Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, Thomas Bach, derisa takime ka pasur edhe me drejtues të Komitetit Olimpik të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, si dhe të Komiteteve tjera Olimpike.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]