Drejtuesit e KOK-ut po marrin pjesë në Asamblenë e 50-të Gjenerale të KOE-së

E enjte,  10 qershor 2021

Drejtuesit e KOK-ut, presidenti Krasniqi dhe nënpresidenti Kelmendi, po marrin pjesë në Asamblenë Zgjedhore të KOE-s (EOC)

Drejtuesit e Komitetit Olimpik të Kosovës, presidenti Ismet Krasniqi, nënpresidenti Milaim Kelmendi dhe këshilltari i presidentit, Besim Aliti, po marrin pjesë në Asamblenë e 50-të Gjenerale të Komitetit Olimpik të Evropës (KOE/EOC), që po mbahet në Athinë të Greqisë.

Në Asamble po diskutohen tema të ndryshme, ndërsa pritet të zgjedhen edhe drejtuesit e Komitetit Olimpik të Evropës për ciklin olimpik 2021 – 2025.

Në garë për president të KOE-së janë Spyros Capralos, president i Komitetit Olimpik të Greqisë dhe Niels Nygaard, president i Komitetit Olimpik të Danimarkës.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]