Drejtuesit e KOK-ut morën pjesë në inaugurimin e zyreve të reja të KOKSh, u takuan edhe me presidentin Bach

E hënë,  13 qershor 2022

Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, Thomas Bach, ka marrë pjesë në inaugurimin e zyreve të reja të KOKSh, si dhe mori pjesë në ceremoninë e mbylljes së Ditës dhe Javës Olimpike 2022 në Shqipëri.

Të pranishëm ishin edhe drejtuesit e KOK-ut, presidenti Ismet Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Besim Aliti, të cilët përgëzuan KOKSh-in për zyret e reja dhe organizimin e bërë me rastin e vizitës së presidentit Bach.

Një natë më parë, u mbajt edhe darka e përbashkët, ku presidenti Krasniqi pati mundësinë të bashkëbisedojë me presidentin Bach për thellimin e bashkëpunimit mes KOK-ut dhe IOC-së, si dhe çështje të ndryshme të bashkëpunimit.

Presidenti Krasniqi dhe sekretari i përgjithshëm, Aliti, bashkëbiseduan edhe James Macleod, drejtor i Solidaritetit Olimpik të Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, me të cilin diskutuan për projekte të ndryshme.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]