Boulingu kryen me sukses kursin për administratorë sporti

E diel,  28 prill 2019

Federata e Boulingut e Kosovës ka kryer me suksesin kursin për administratorë sporti, të organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës.
Dhjetarë zyrtarë të lartë të kësaj federate dhe përfaqësues të klubeve, janë certifikuar të dielën, pas vijimit tre ditor të kursit, i cili u mbajt në Hotel Sirius në Prishtinë.
Ata mësuan për realizimin e planit strategjik 2019-2024.
Ligjërues të rregullt ishin: Besim Hasani (MEMOS XVIII) drejtor i programit për kurse/Solidaritet Olimpik-Komiteti Olimpik Ndërkombëtar, Ibër Alaj (MEMOS XIX) SO-KON/drejtor programi, Elda Gjoka (MEMOS IX) drejtoreshë e kursit kombëtar, licencuar gjithashtu nga Solidariteti Olimpik i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar, ndërsa për Hulumtimin Shkencor: “Lartësia e trupit në raport me parametrat tjerë Antropometrik për popullatën në Kosovë”, ligjëroi PHD. Fitim Arifi.
Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës vlerësoi lart angazhimin e kësaj federate në aktivitete të ndryshme, si dhe në organizimin e kampionatit ballkanik, ndërsa u shpreh i kënaqur me pjesëmarrjen e tyre në kurs.
Kryetari i FBOUK-së, Fitim Fazliu tha se të gjitha federatat sportive në Kosovë kanë nevojë të vijojnë një kurs të tillë, duke u shprehur falënderues ndaj KOK-ut për mundësinë e dhënë.
Vijuesit e kursit, Gentiana Bahtiri dhe Nysret Haziri, theksuan se kursi u ka ndihmuar shumë në fushën e menaxhimit dhe administrimit.
Ky është kursi i 23-të i organizuar nga Komiteti Olimpik i Kosovës prej vitit 2017.
Pamjet dhe deklaratat e kursit i gjeni në këtë link: VIDEO
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Sportit me Kuaj

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]

 

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e Kick-Boxit

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Jahë Sahiti
E-mail: [email protected]

Federata e Gjimnastikës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Bejsbollit dhe Softbollit

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: