Besim Aliti, emërohet anëtar i Komisionit të Programit Sportiv të Lojërave Mesdhetare

E premte,  18 shkurt 2022

Sekretari i përgjithshëm i Komitetit Olimpik të Kosovës, Besim Aliti, është emëruar anëtar i Komisionit të Programit Sportiv për Lojërat Mesdhetare.

Vendimin e ka marrë presidenti i Komitetit Ndërkombëtar të Lojërave Mesdhetare (ICMG), Davide Tizzano.

“Kam kënaqësinë t’ju informoj se me vendim të presidentit të ICMG, Davide Tizzano, dhe me pëlqimin e Komitetit Ekzekutiv të ICMG-së, emëroheni anëtar i Komisionit të Programit të Sporteve të LM, kryetar i së cilës është Mohamed Zribi”, thuhet mes tjerash në njoftimin e sekretarit të përgjithshëm të ICMG-së, Iakovos Filippousis.

Lojërat e ardhshme Mesdhetare mbahen në Oran të Algjerisë, prej 25 qershor deri më 5 korrik.

Sekretari i përgjithshëm, Aliti, është anëtar edhe i Komisionit për EYOF të Komitetit Olimpik të Evropës.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]