Asambleja e Punës së KOK-ut mbahet më 26 dhjetor 2020

E hënë,  07 dhjetor 2020

Komiteti Olimpik i Kosovës ka caktuar datën e re të Asamblesë së Punës për vitin 2019. Asambleja do të mbahet më 26 dhjetor 2020 në Hotel Emerald në Prishtinë.

Asambleja fillimisht ishte paraparë të mbahej më 31 mars 2020 dhe më pas më 29 korrik 2020, por që në të dyja rastet ishte anuluar shkaku i rekomandimeve të dala nga Institui Kombëtar i Shëndetësisë Publike dhe Ministrisë së Shëndetësisë, për mbrojtje ndaj pandemisë Covid 19.

Në sallën ku është paraparë të mbahet Asambleja, do të ketë kushte të mjaftueshme për t’u respektuar distanca në mes pjesëmarrësve, si dhe rregullat tjera të kërkuara për respektimin e masave anti Covid.

KOK me kohë ka njoftuar edhe Federatat Sportive të Kosovës, me Rendin e Ditës së Asamblesë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]