Antalia, kampi i radhës për ekipin Olimpik të xhudos, që po mbështetet nga KOK-u

E martë,  06 tetor 2020

Komiteti Olimpik i Kosovës ka vazhduar mbështetjen për ekipin Olimpik të xhudos, të cilët po përgatiten para garave ndërkombëtare të vlefshme për kualifikim në Lojërat Olimpike Tokio 2020.

Ekipi elitarë prej gjashtë xhudistëve: Majlinda Kelmendi, Nora Gjakova, Loriana Kuka, Distria Krasniqi, Akil Gjakova dhe Shpati Zekaj, nën udhëheqjen e trajnerit Driton Kuka, prej 2 - 14 tetor po marrin pjesë në kampin përgatitor të Antalias së Turqisë.

Pjesë e kampit përgatitor janë edhe shtetet si Turqia, Izraeli, Bjellorusia, Bullgaria, Serbia dhe Çekia.

Komiteti Olimpik i Kosovës do të mbulojë shpenzimet, bazuar në vendimin e Bordit Ekzekutiv të KOK-ut për mbështetje të sportistëve elitarë për përgatitje jashtë vendit.

Ky është kampi i tetë këtë vit jashtë vendit për ekipin Olimpik të xhudos, në të cilin KOK ka mbështetur ekipin Olimpik të xhudos.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]