Tenistët besojnë në rezultate të mira në “Gyor 2017”

E martë,  18 korrik 2017

Diell Mehmedi dhe Blearta Ukëhaxhaj do të përfaqësojnëKosovën nga sporti i tenisit në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF) “Gyor2017”, që mbahet prej 23-29 korrik 2017.

Të dy garuesit, bashkë me trajnerin e tyre, ArgjendLecaj, po i zhvillojnë përgatitjet e fundit në qendrën sportive “Gloria SportcCenter” të Belekut të Turqisë, të dërguar javën e kaluar nga Komiteti Olimpik iKosovës.

Lecaj beson se nuk do të mungojnë rezultatet nga garuesite tij. “Përgatitjet po shkojnë mirë. Jemi shumë të lumtur dhe në Antalya vetëm poi përforcojmë këto përgatitje, në mënyrë që fëmijëve tanë të mos ju mungojë përgatitjadhe të jenë të barabartë me shokët tjerë të vendeve tjera. Ne besojmë serezultatet nuk do të mungojnë”, deklaroi Lecaj për uebfaqen zyrtare të KOK-ut, “noc-kosovo.org”.

Edhe sportistja, Blearta Ukëhaxhaj, ka vetëbesim se Kosovëndo ta përfaqësojnë denjësisht.

“Së pari jam e lumtur që do të përfaqësoj Kosovën në njëngjarje të tillë. Unë kam garuar edhe në turne të ndryshëm ndërkombëtar dhe kamfituar përvojën e mjaftueshme për të arritur rezultate edhe në këtë garë”, ushpreh Ukëhaxhaj.

Edhe më optimist tregohet, Diell Mehmedi. “Jemi përgatiturmirë dhe pse të mos besojmë edhe në ndonjë medalje”.

Krahas tenisit, Kosova në “Gyor 2017” përfaqësohet edhenga katër xhudistë, katër atletë dhe katër notarë.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]