Notarët shpresojnë në rezultate të mira në EYOF “Gyor 2017”

E mërkurë,  19 korrik 2017

Sporti i notit do të përfaqësojë Kosovën me katër garues, të cilët do të mundohen të arrijnë rezultate të mira në Festivalin Olimpik Evropian për të rinj (EYOF), “Gyor 2017”, që mbahet në Hungari prej 23-29 korrik.

Notarët, bashkë me atletët dhe tenistët, prej javës së kaluar po përgatiten në qendrën sportive “Gloria Sports Center” të Belekut në Turqi, të dërguar nga Komiteti Olimpik i Kosovës, ndaj të cilit shprehen mirënjohës. Trajneri i notarëve, Ardian Hamiti, ndihet i lumtur për përgatitjet, të cilat thekson se do t’u shërbejnë për përvoja të reja dhe përmirësim të rezultateve.
“Nga sportstët tanë presim t’i përmirësojnë rezultatet, si dhe thyerjen e ndonjë rekordi të Kosovës”, deklaroi Hamiti.
Më optimist shprehet garuesi Ardit Hysejni, i cili beson se do të paraqitet denjësisht.
“Me këto përgatitje do të ambientohemi për të garuar në pishina olimpike dhe për ta dhënë më të mirën. Po ashtu duam ta falënderojmë Komitetin Olimpik të Kosovës dhe federatën që na kanë përzgjedhur”, u shpreh Hysejni.
Edhe garuesi tjetër, Muhamed Rushiti, thotë se do ta japë më të mirën. “Së pari jam shumë i lumtur që po e përfaqësoj vendin tonë. Besoj se rezultatet nuk do të na mungojnë ”, theksoi ai. Optimist për rezultate të mira tregohen edhe Dren Ukimeraj dhe Dion Kadriu.
Ekspedita e Kosovës do të rikthehet të enjten në mëngjes nga Antalya, kurse të premten në mesditë do të bëhet nisja për në Hungari.
 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]