EYOF-i “Banska Bystrica 2021” shtyhet për një vit

E enjte,  30 prill 2020

Komiteti Olimpik Evropian (EOC) ka vendosur sot të shtyjë Festivalin Olimpik Evropian Veror (EYOF) 2021, i cili do të mbahet në Banska Bystrica të Sllovakisë.

Shtyrja ka ardhur për t’iu shmangur orarit të Lojërave Olimpike Tokio 2020, të cilat do të mbahen prej 23 korrik – 8 gusht të vitit të ardhshëm.

Edhe pse ishte planifikuar që të mbahej prej 24 korrik – 1 gusht 2021, EYOF-i veror është zhvendosur për në vitin 2022, ndërsa data e saktë është 24-30 korrik 2022.

LO Tokio 2020 u shtynë në fund të muajit mars për shkak të përhapjes së pandemisë së korona virusit Covid_19.

Ndërkohë, Festivali Olimpik Evropian Dimëror “Vuokatti 2021”, do të mbahet sipas orarit të planifikuar, prej 6-13 shkurt të vitit të ardhshëm në qytetin Vuokatti të Finlandës.

Në EYOF-in veror, Kosova ka një medalje të artë të fituar në “Baku 2019”, falë atletit Muhamet Ramadani.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]