Trajneri Xhavit Tahiri i kënaqur me paraqitjen e atletëve në EYOF Baku 2019

E shtunë,  27 korrik 2019

Tajneri i atletikës, Xhavit Tahiri, u shpreh i lumtur me paraqitjen e atletëve në Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj (EYOF), Baku 2019.

Pikërisht nga atletika erdhi medalja e artë dhe e vetme e Kosovës në EYOF Baku 2019.
Muhamet Ramadani nga klubi i atletikës Mitrovica, fitoi medaljen e artë në disiplinën hedhje e gjylës 5 kilogramë.
"Jam mjaft i lumtur me paraqitjen e atletëve tanë në Lojërat Olimpike Evropiane për të Rinj, Baku 2019, ku do të veçoj të gjithë, duke filluar nga Muhamet Ramadani, i cili shkroi historinë e atletikës se Kosovës, duke fituar medaljen e parë në një Kampionat Evropian", tha Tahiri për "noc-kosovo.org".
Ai vlerësoi edhe paraqitjet e garuesëve tjerë.
"Djellza Selaci arriti një rezultat të mirë në 400 metra, me një kohë shumë të mirë, e cila është koha më e mirë në Kosovë këtë vit. Leon Thaqi në 800 metra ka pasur një paraqitje shumë të mirë, duke përmirësuar rezultatin e tij personal. Edhe Albina Bojaxhiu gjithashtu përmirësoi kohën e saj në 1500 metra për gjashtë sekonda", deklaroi Tahiri.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]