Shorti i vështirë bënë që tenistët të mbyllin garat pa fitore

E hënë,  22 korrik 2019

Katër tenistët që përfaqësuan Kosovën në EYOF Baku 2019, Vesa Gjinaj, Forta Morina, Melos Nallbani dhe Fresk Sylhasi, kanë mbyllur garat në individuale dhe çifte.
Të katër tenistët tanë pësuan humbje në rrethin e parë në individuale.
Njësoj pësuan edhe në çifte. Meshkujt në çifte u mposhtën nga Spanja, ndërsa femrat nga Suedia.
Garuesit tanë morën një përvojë të mirë në garat të nivelit të tillë.Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]