Në Baku po mbahet takimi i shefave të misionit për EYOF Baku 2019

E martë,  07 maj 2019

Në kryeqytetin e Azerbajxhanit, Baku, prej të dielës po mbahet seminari për shefat e misionit për Festivalin Olimpik Evropian për të Rinj (EYOF) Baku 2019.
Në seminar, Komitetin Olimpik të Kosovës, po e përfaqëson shefi i misionit për EYOF Baku 2019, Endrit Syla.
Në tri ditët e para, Syla ka marrë informacionet e nevojshme nga organizatori, në lidhje me transportin, akomodimin, qendrat sportive ku do të zhvillohen përgatitjet dhe garat, si dhe ceremoninë hapëse dhe mbyllëse.
Shefat e misionit sot kanë vizituar edhe Fshatin Olimpik, ku do të vendosen sportistët, si dhe qendrat sportive.
Një ditë më herët, të hënën, organizatori ka zbuluar edhe dizajnin e medaljeve, si dhe u shfaqën pamje të ndezjes së Flakës Olimpike në Romë.
EYOF Baku 2019 mbahen prej 21-27 korrik të këtij viti. Kosova pritet të përfaqësohet me 15-20 sportistë të moshës 14-18 vjeçare. Lista përfundimtare pritet të kompletohet në javët e ardhshme.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]