U mbyll EYOF-i Dimëror “Sarajeva dhe Sarajeva Lindore 2019”

E premte,  15 shkurt 2019

Është mbyllur sonte edhe zyrtarisht Festivali i 46-të Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj (EYOF) 2019, që u mbajt prej 10 – 15 shkurt në Sarajevë dhe Sarajevën Lindore të Bosnjë e Hercegovinës.
Sonte u zhvillua ceremonia mbyllëse, e cila u mbajt në qendrën e Sarajevës Lindore dhe u zhvillua me mesazhin për paqe.
Flamurin e Kosovës e barti sërish skitarja Klea Vrella, e cila parakaloi së bashku me bartësit e flamujëve të 46 shteteve të Evropës që morën pjesë në EYOF.
Pas parakalimit, u ndanë medaljet për të gjithë medalistët që triumfuan në sporte të ndryshme. Ceremonia vazhdoi me fjalë përshëndetëse dhe krejt në fund, para shuarjes së flakës, u bë dorëzimi i Flamurit Olimpik tek organizatori i ardhshëm i EYOF-it Dimëror, qyteti Lahti i Finlandës. EYOF-i i ardhshëm mbahet në vitin 2021.
Kosova në EYOF Sarajeva dhe Sarajeva Lindore 2019 u paraqit me dy skitaret: Klea Vrella dhe Elba Kokaj, të cilat garuan në disiplinat sllallom dhe sllallom të madh.
EYOF-i i ardhshëm dimëror do të mbahet në Lahti të Finlandës në vitin 2021.


 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]