Klea Vrella e Elba Kokaj të pafat në garën e sllallomit në EYOF Sarajeva 2019

E hënë,  11 shkurt 2019

Skitaret tona, Klea Vrella dhe Elba Kokaj, kanë qenë të pafat në lëshimin e parë të sllallomit për femra në Festivalin Olimpik Evropian Dimëror për të Rinj (EYOF) Sarajeva dhe Sarajeva 2019.
Për shkak të kushteve atmosferike që mbretëronin në Qendrën Skitare të Jahorinës në Sarajevë, Vrella doli nga shtegu, ndërsa Kokaj edhe pse arriti në cak, pas rreth një ore organizatori konfirmoi se ajo është diskualifikuar për shkak të një gabimi gjatë garës. Elba në momentin e arritjes në cak doli e 75-ta.
Vrella e Kokaj ishin vetëm dy nga dhjetëra garuese që nuk arritën në cak. Skitaret tona kishin numrin rendor të lëshimit 96 dhe 97.
Kushtet atmosferike bënë që edhe lëshimi i dytë i sllallomit të shtyhet për disa orë.
“Në bazë të vlerësimit tim kryesisht atmosfera ishte e mirë, sidomos gjatë kohës sa nuk kanë dalë nga shtegu, por pak kushtet kanë ndikuar dhe për këtë arsye u shty edhe lëshimi i dytë. Po shpresojmë që në sllallom të madh të jemi më stabil”, deklaroi trajneri Feim Kollçaku.
Gara e ardhshme e Klea Vrellës dhe Elba Kokajt është sllallomi i madh që zhvillohet të mërkurën.
KOK iu uron më shumë fat dhe suksese skitareve tona, të cilat po e përfaqësojnë Kosovën në EYOF-in Dimëror 2019.
 Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]