Sportistët që përfitojnë bursa si Shpresa Olimpike dhe Paraolimpike nga MKRS për vitin 2017

E mërkurë,  16 gusht 2017

Bordi Ekzekutiv i Komitetit Olimpik të Kosovës në mbledhjen e mbajtur më 29 dhjetor 2016, ka përzgjedhur 10 sportistët që do të përfitojnëbursa si Shpresë Olimpike dhe Paraolimpike nga Ministria për Kulturë,Rini e Sport, bazuar në Rregulloren Nr.03/2013.

Bordi u bazua në rezultatet e sportistëve të arritura gjatë vitit 2016 në vend dhe në arenën ndërkombëtare.

Sportistët do të përfitojnë nga 150 euro në muaj, gjatë tërë vitit 2017.

10 sportistët që përfitojnë bursa
1.    Distria Krasniqi        Xhudo
2.    Donjeta Sadiku        Boks
3.    Orges Arifi               Karate
4.    Akil Gjakova            Xhudo
5.    Nexhat Sahiti           Shenjëtari
6.    Vijona Kryeziu          Atletikë
7.    Melisa Zhdrella         Not
8.    Drilon Syla               Mundje
9.    Leart Osmanaj         Atletikë
10.    Era Janjeva            Pingpong

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]