Sportistët që përfitojnë Bursa Olimpike për LOD “PyeongChang 2018”

E enjte,  31 gusht 2017

Komiteti Olimpik i Kosovës, Federata Skitare e Kosovës dhetre sportistë, kanë nënshkruar sot kontratat për ndarjen e Bursës Olimpike përLojëra Olimpike Dimërore PyeongChang 2018.

Përfitues të kësaj burse janë sportistët; Albin Tahiri, Venesa Gjurkaj dhe Arbi Pupovci. Ata për çdo muaj do të marrin nga 1 mijë dollarë.

Albin Tahiri, si përfitues i kësaj burse tanimë ka fituar normën olimpike në katër disiplina dhe pritet që të arrijë normën edhe në disiplinën e pestë.

Ndërsa, Venesa Gjurkaj dhe Arbi Pupovci pritet që edhe këtatë jenë pjesë e Lojërave Olimpike Dimërore “PyeongChang 2018” duke arritur edhe këta normë olimpike.

Kjo bursë është vazhdim i përkrahjes të sportistëve kulminant nga ana e Komitetit Olimpik të Kosovës dhe nga sot këta sportistë do t’i kenë shumë më të lehta përgatitjet për përfaqësimin e Kosovës në Lojërat Olimpike Dimërore, që do të mbahen në PyongChang në shkurt të vitit 2018.

 

Përfituesit e bursave për LOD “PyeongChang 2018”:

Albin Tahiri, 1000 Dollarë në muaj

Venesa Gjurkaj, 1000 Dollarë në muaj

Arbi Pupovci, 1000 Dollarë në muaj

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]