Vendim i KAS-it për rastin “KV Luboteni”

E premte,  30 tetor 2020

Këshilli i Arbitrazhës Sportive që vepron në kuadër të Komitetit Olimpik të Kosovës ka shqyrtuar lëndën e Klubit të Volejbollit Luboteni nga Ferizaj.

KV Luboteni ka bërë ankesë ndaj Federatës së Volejbollit të Kosovës, të cilët e kanë përjashtuar këtë klub nga elita e volejbollit, për shkak të mos paraqitjeve në ndeshjet e edicionit të kaluar, 2019/2020, pas rifillimit të garave shkaku i pandemisë Covid 19.

Në linkun në vijim mund të gjeni vendimin e KAS-it: Vendimi i KAS-it per rastin Lyboteni

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]