Komisioni i Arbitrazhës Sportive (KAS) përbëhet nga nëntë anëtarë

E enjte,  31 gusht 2017

Komiteti Olimpik i Kosovës ka edhe Komisionin për Arbitrazh Sportiv (KAS). KAS-i përbëhet nga nëntë anëtarë, të cilët janë zgjedhur pas votimit me aklamacion në Asamblenë e fundit Zgjedhore.

Komisioni i Arbitrazhit Sportiv:
1.    Eroll Salihu
2.    Bujar Turjaka
3.    Besnik Jashanica
4.    Luljeta Shala
5.    Njazi Berisha
6.    Hasim Rushiti
7.    Fitim Fazlija
8.    Latif Demolli

9.    Ymer Berisha

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]