KosADA mbajti ligjëratë për anti-dopingun për Federatën e Karatesë së Kosovës

E hënë,  18 tetor 2021

Presidenti i Komitetit Olimpik të Kosovës, Ismet Krasniqi, ka ndjekur nga afër seminarin për anti-doping, të organizuar nga Federata e Karatesë së Kosovës.

Në seminar ka ligjëruar koordinatori i Agjencisë së Anti-Dopingut për Kosovë (KosADA), që vepron në kuadër të KOK-ut, Bernard Tahirbegolli.

FKK po ashtu gjatë fundjavës mbajti edhe seminarin ndërkombëtar për gjyqtarë dhe trajnerë, të cilin e udhëhoqi i pari i gjyqtarëve të Federatës Botërore të Gjyqtarëve, Eduardo Javier Escalante.

Presidenti Krasniqi, që është edhe kryetar i FKK-së, ka vlerësuar lart mbajtjen e këtyre seminareve, duke inkurajuar të pranishmit që të shfrytëzojnë sa më mirë ato, në mënyrë që të marrin njohuritë më të mira.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]