Ekipi mesdhetar i Kosovës vijoi seminarin për anti-doping para pjesëmarrjes në LM Oran 2022

E premte,  10 qershor 2022

Ekipi mesdhetar i Kosovës ka vijuar të enjten seminarin për anti-doping, të organizuar nga Agjencia e Anti-Dopingut për Kosovë (KosADA).

Seminari u mbajt online, ndërsa u ndjek nga rreth 40 vijues.

Para sportistëve dhe zyrtarëve tjerë ligjëruan udhëheqësit e KosADA-s, koordinatori Bernard Tahirbegolli dhe menaxherja për edukim, Nita Gjikolli, të cilët i njoftuan pjesëmarrësit me rregullat më të reja të anti-dopingut, procedurat e testimit, të drejtat e tyre dhe detyrimet, rregullat mjekësore që duhet t’i ndjekin gjatë LM Oran 2022 etj.

Lojërat e 19-ta Mesdhetare Oran 2022 mbahen në qytetin e Oranit të Algjerisë prej 25 qershor deri më 6 korrik 2022. Kosova përfaqësohet me 40 sportistë, 17 trajnerë dhe tre gjyqtarë.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]