Bernard Tahirbegolli, emërohet koordinator i KosADA-s

E enjte,  01 korrik 2021

Bernard Tahirbegolli është emëruar koordinator i Agjencisë së Anti-Dopingut të Kosovës (KosADA).

Vendimi është marrë nga anëtarët e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës.

Tahirbegolli do të zëvendësojë në këtë pozitë Gëzim Murselin, i cili kishte dhënë dorëheqje.

Bernardi është specialist i mjekësisë sportive, ndërsa edhe më herët ka qenë pjesë e KosADA-s, në cilësinë e zyrtarit për kontrollin e dopingut.

KosADA është themeluar në vitin 2019 nga KOK-u, pas rekomandimit të marrë nga Organizata Botërore e Anti-Dopingut (WADA).

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]