Shqipe Bajçinca - Brestovci, anëtare

E mërkurë,  31 mars 2021

Pozita: Anëtare e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës

Periudha: 2017 – 2020, 2021 - 2024

Datëlindja: 06.09.1974

E-mail: [email protected]

Tel: +383 44 111 525

 

Edukimi

-    Fakulteti i Edukimit Fizik dhe i Sportit    1999

-    Magjistër i Shkencave Sportive         2004

-    Doktor i Shkencave Sportive             2008

-    Pedagoge pranë Fakultetit të Edukimit Fizik dhe Sportit. Lënda: Pedagogji e sportit, historia e edukimit fizik dhe sportit

-    Sportiste aktive: hendboll, atletikë, refere në hendboll, delegate ndërkombëtare në hendboll (EHF)

 

Sportet e praktikuara

Karate, hendboll, atletikë

 

Karriera sportive

-    24 vjet sportiste aktive

-    13 vjet aktiviste në sport

 

Udhëheqja në sport

-    Anëtare e Bordit në Federatën e Henbollit e Kosovës

-    Zëvendëspresidente në Federatën e Sporteve Universitare

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]