Musa Selimi, anëtar

E mërkurë,  31 mars 2021

Pozita në KOK: Anëtar i Bordit Ekzekutiv të KOK-ut

Periudha: 25 mars 2021

Datëlindja: 11.07.1968

Vendlindja: Bresalc, Gjilan

E-mail: [email protected], [email protected]

Tel: +38346100003

 

Edukimi:

PhD

 

Gjuhët:

Shqip, anglisht, gjermanisht (komunikim) serbo-kroatisht

 

Sportet e praktikuara:

Futboll, Volejboll, sport universitar

 

Udhëheqja në sport

Futbollist dhe volejbollist nga 1985 -1998 aktiv

Trajner në volejboll

Trajner në futboll në shumë klube, i pajisur me licencën A nga UEFA.

Kryetar i Federatës së Volejbollit të Kosovës (2008-2010)

 

Karriera (jashtë sportit):

Prodekan në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe të Sportit (2006-2012, Koordinattor i projektit Tempus (2009-2012),

Koordinator i sportit në KCiC NgO (2001-2004),

Nënkryetar i KOK-ut (2009-2011),

Drejtor i Departamentit të Turizmit (2004-2006)

Aktualisht dekan në Fakultetin e Edukimit Fizik dhe të Sportit (2016-2024)

 

 

 

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]