Mimoza Shkodra - Bislimi, nënpresidente e tretë

E mërkurë,  31 mars 2021

Pozita në KOK: Nenpresidente e tretë

Periudha: 25 mars 2021

Datëlindja: 06.05.1981

Vendlindja: Gjilan

E-mail: [email protected]

Tel: +383/44-285-320

 

Edukimi: 

-        Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit 2003

-        Master e shkencave Sportive 2007

-        Doktore e Kineziologjisë dhe Sportit 2013

-        Mësimdhënëse në Fakultetin e Edukatës Fizike dhe Sportit në Kolegjin AAB në Lëndën e Volejbollit, Vallëzimit dhe Teorisë së Trajningut në studimet Master.

 

Gjuhët: Shqipe, Angleze.

 

Sportet e praktikuara:

-  Atletikë, hendboll dhe volejbolliste aktive për 23 vite. 

 

Udhëheqja në sport (karriera në sport):

-        Kapitene e KV. Drita për mbi 15 vite,

-        Kapitene e kombëtarës së Kosovës për 10 vite,

-        Për 14 vite lojtare standarte e Kombëtares së Kosovës në volejboll

 -        Nënkryetare e parë e Federatës së Volejbollit të Kosovës  2019- 2021, 2021- 2025

 

Karriera (jashtë sportit):

-        E vetmja përfaqësuese shqiptare në  Observatorin Global Të Aktivitetit Fizik (GOPA)

-        Mësimdhënëse në ShMM “ DR. Asllan Elezi” në Gjilan për 16 vite.

-        Këshilltare Komunale për dy mandate në Kuvendin e Komunës së Gjilanit  2007- 2009, 2009- 2013.

-        Kryetare e Komitetit për Kulturë Rini dhe Sport në Komunën e Gjilanit 2007- 2009.

-        Anëtare e Komitetit për Arsim në Komunën e Gjilanit 2009- 2013

-        Anëtare e shumë komisioneve për Sport në Komunën e Gjilanit,

-        Botuese e punimeve të shumta shkencore mbrenda dhe jashtë vendit.

 

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]