Jeton Beqiri, anëtar

E mërkurë,  31 mars 2021

Pozita në KOK:  Anëtar i Bordit Ekzekutiv

Periudha: 25 mars 2021

Datëlindja: 19.10.1975

Vendlindja: Prishtinë

E-mail[email protected]

Tel:  +383 49 113 979

 

Edukimi:

Bachelor në Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinierike.

Master në Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinierike (në vijim).

 

Gjuhët:

Flet rrjedhshëm gjuhën angleze, gjermane dhe kroate.

 

Sportet e praktikuara:

Mbi 30 vite aktiv në sportin e pingpongut.

Kampion individual dhe ekipor i Kosovës në sportin e pingpongut.

Sportist i Përfaqësueses së Kosovës në Kampionatin Botëror 2008 në Guangzhou, Kinë.

 

Udhëheqja në sport:

Kryetar i Federatës së Pingpongut të Kosovës

Nënkryetar i Federatës së Pingpongut të Kosovës

Kryetar i klubit të pingpongut “Ahmet Hoxha”

Trajner i licensuar i pingpongut nga ITTF

Gjyqtar ndërkombëtar i pingpongut (Rio2016, Minsk2019, Baku2015, +20 kampionate botërore/evropiane)

Anëtar i Komitetit të Gjyqtarëve në ETTU

Anëtar i Komitetit të Rangimit në ETTU

Anëtar i Komitetit të Arbitrave në BTTU

Delegat nga ETTU i kualifikimeve evropiane

 

Karriera (jashtë sportit):

Drejtor për IT në Finca Kosova nga viti 2019 dhe aktualisht.

IT Ekspert në Autoritetin Kombëtar të Kualifikimeve në Kosovë nga viti 2016 dhe aktualisht.

EMEA/Treasury IT Manager dhe Senior IT Consultant në FreeBalance Inc (Kanadë) në vitet 2003 - 2019. Implementimi i Sistemeve Financiare Qeveritare (ERP) në 23 shtete në katër kontinente.

IT Programe Director në Child Advocacy International (Angli) në vitet 1999 – 2003.

IT Programe Director në Die Johanitter (Gjermani) në vitet 1998 – 1999.

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]