Gazmend Maxhuni, nënpresident i parë

E mërkurë,  31 mars 2021

Pozita: Nënpresident i parë Komitetit Olimpik të Kosovës

Datëlindja: 24.10.1981

Vendlindja: Maxhunaj – Vushtrri

E-mail: [email protected]

Tel: +383 44 200 601

 

Edukimi

Magjistër i Shkencave Sportive (2010)

 

Përvoja

Profesor

Nënpresident i Komitetit Olimpik të Kosovës (2017 – 2020, 2021 - )

Sekretar i përgjithshëm i Federatës së Triatlonit të Kosovës (2019 - )

Nënkryetar i Federatës Atletike të Kosovës (2017 – 2020)

Anëtar i Bordit të Federatës së Boulingut (2017 – 2020)

Kryetar i Shoqatës së Gjyqtarëve të Kosovës në Atletikë

 

Karriera

Atlet profesionist i Kosovës dhe kampion i shumëfishtë i Kosovës në disiplinat: 100m, 200m, 4x100m

Pjesëmarrës i shumë garave vendore dhe ndërkombëtare

 

Gjuhët e huaja

Gjuha angleze

 

Aftësi organizative

Organizoj të gjithë gjyqtarët e atletikës në garat që i organizon Federata Atletike e Kosovës

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]