Bujar Turjaka, anëtar

E mërkurë,  31 mars 2021

Pozita në KOK: Anëtar I Bordit Ekzekutiv të KOK-ut

Periudha: 25 Mars 2021

Datëlindja: 23.08.1968

Vendlindja: Pejë                 

E-mail: [email protected]

Tel: +38344193351

 

Edukimi:

Fakulteti i Edukimit Fizik dhe Sportit – 1994

Magjistër i i Shkencave të Kultures Fizike dhe Sportit – 2000

Doktor i Shkencave të Kultures Fizike dhe Sportit – 2004

 

Gjuhët:

Gjuhë Shqipe, serbo-kroate dhe angleze.

 

Sportet e praktikuara:

Skijim, gjimnastikë, not.       

 

Udhëheqja në sport:

Kryetar i Klubit të Skijimit ‘Rusolia’ (1995 – 2013)

Nënkryetar i Federatës Skitare të Kosovës (2000 – 2004, 2008 – 2012, 2012 – 2016, 2016 – 2020, 2020 - aktualisht)

Kryetar i Klubit të Skiijmit ‘Prishtina’ (2014 – 2018)

Kryetar i Klubit të Gjimnastikes ‘OmniSport’ (2018 – aktualisht)

 

Karriera (jashtë sportit):

Asistent në Universitetin e Prishtinës (1995 – 2004)

Profesor Asistent (2004 – 2008)

Profesor i Asocuar (2008 – 2012)

Profesor i Rregullt (2013 – aktualisht)

Prodekan për mësim në Universitetin e Prishtinës (2006 – 2009)

Prodekan për mësim në Universitetin e Prishtinës (2012 – 2016)

Profesor i angazhuar në Universitetin e Tetovës (2009 – 2018)

Profesor i angazhuar në Universitetin e Pejes (2012 – 2016)

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]