Avni Nuha, anëtar

E mërkurë,  31 mars 2021

Pozita: Anëtar i Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës

Periudha: 2017 – 2020, 2021 - 2024

Datëlindja: 22.02.1971

Vendlindja: Ferizaj

E-mail: [email protected] [email protected]

Tel: +383 44 323 111  +383 49 386 323 111

 

Edukimi

Master i sportit

 

Karriera

Drejtor ekzekutiv në Kompaninë NTP Tranzit

 

Sportet e praktikuara

Çiklizëm (1994 – 2001)

 

Karriera sportive

Trajner 2001 – 2008

Kryetar i Federatës së Çiklizmit të Kosovës (2008-2012, 2012 – 2016, 2017 – 2021, 2021 - )

Nënkryetar i Federatës së Çiklizmit (2004 – 2008)

 

Udhëheqja në sport

Kryetar i Federatës së Çiklizmit të Kosovës (2008- )

Kryetar i Komisionit për Mjekësi Sportive në KOK (2017 -

Anëtar i Bordit të EERADO-së

Anëtar Bordi në Federatën Ballkanike të Çiklizmit

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]