Agron Mala, anëtar

E mërkurë,  31 mars 2021

Pozita: Anëtar i Bordit të Komitetit Olimpik të Kosovës

Datëlindja: 21.09.1970

E-mail: [email protected]

Tel: +383 44 181 282

 

Edukimi

Fakulteti i Agrokulturës në Universitetin e Prishtinës (1990 – 1994)

 

Karriera

Punonjës në organizata të ndryshme ndërkombëtare si UNNIK, OSCE, NATO (KFOR) dhe European Rule of Laë Mission EULEX (1999 – 2016)

Lloji i punëve: Përkthyes, supervajzer, administrator dhe financa.

 

Karriera sportive

Trajner i çertifikuar: Niveli 1 i Shigjetarisë Botërore (2015) dhe Niveli L1 (2015)

Trajnerë në disiplinat: pushkë dhe pistoletë

Sekretar gjeneral i Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës (2005-2008)

Zëdhënës i Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës (2005-2008)

Anëtar Bordi i i Federatës së Shenjëtarisë Sportive të Kosovës (2016 - )

Themelues i Federatës së Shigjetarisë së Kosovës (2008)

Themelues i Klubit të Shigjetarisë “Feronikeli” (2008-2016)

Sekretar gjeneral i Federatës së Shigjetarisë së Kosovës (2008-2012)

 

Udhëheqja në sport

President i Federatës së Shigjetarisë së Kosovës (2012-2016, i rizgjedhur në 2016 - )

Delegat në Kongresin e Federatës Botërore të Shigjetarisë (Torino 2011, ANtalia 2013, Kopenhag 2015)

Delegat në Kongresinë e Federatës Evropiane të Shigjetarisë (Amsterdam 2012, Nottingham 2016)

Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]