Memli Krasniqi

E mërkurë,  12 shtator 2018

Pozita: Nënpresident i Parë i Komitetit Olimpik të Kosovës
Periudha: 2017 – 2020
Datëlindja: 25 janar 1980, Prishtinë
E-mail: [email protected]

Edukimi
-    Baçelor i Arteve në Shkenca Politike dhe Administratë Publike, Universiteti i Prishtinës (2004)
-    Magjistër i Shkencës në Marrëdhënie Ndërkombëtare, London School of Economics and Political Science (2006)

Karriera
-    Gazetar në agjensinë amerikane të lajmeve “Associated Press” (1999 – 2000)
-    Drejtor për Marrëdhënie me Publikun në Qendrën e Telemjekësisë së Kosovës (2002)
-    Drejtor i Qendrës për Studime Politike të Partisë Demokratike të Kosovës (2004 – 2005)
-    Ligjërues në Kolegjin Victory dhe në Kolegjin Iliria (2006 – 2009)
-    Kryetar i Rinisë Demokratike të Kosovës dhe Anëtar i Kryesisë së Partisë Demokratike të Kosovës (2006 – 2013)
-    Deputet i Kuvendit të Kosovës (2007 – 2010)
-    Këshilltar Politik i Kryeministrit dhe Zëdhënës i Qeverisë së Kosovës (2008 – 2011)
-    Ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit (2011 – 2014)
-    Nënkryetar i Partisë Demokratike të Kosovës (2013 – )
-    Ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (2014 – 2017)
-    Senator i Parlamentit Kulturor Evropian (2014 – )
-    Deputet i Kuvendit të Kosovës dhe Kryetar i Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike të Kosovës (2017 – )

Udhëheqja në sport
-    Kryetar Nderi i Federatës së Xhudos së Kosovës (2014 – )
-    Nënkryetar i Federatës së Xhudos së Kosovës (2016 – )
-    Nënpresident i Parë i Komitetit Olimpik të Kosovës (2017 – )Na ndiqni

Video

Federatat

Federata e Gjimnastikës e Kosovës

[email protected]


Kryetar, Besim Halilaj
Tel. +383 44 243 636
E-mail, [email protected]


Sekretar i përgjithshëm: Amir Tahiraga
Tel. +383 44 145 009
E-mail, [email protected]

Federata e Pentatllonit Modern

Kryetar: Agron Kuqi
E-mail: 

Federata e Skermës e Kosovës
Federata e Kick-Boxit e Kosovës

E-mail: [email protected]com

Kryetar: Fatmir Makolli
Mob: +383 44 209 292
E-mail:


Sekretar gjeneral: Nuhi Paçarizi
Mob: +383 44 201 305
E-mail:

Federata e Parkuorit e Kosovës

Kryetar: Berat Mavriqi
Tel
E-mail: [email protected]

 

Federata e E'Sportit e Kosovës
Federata e Teqbollit e Kosovës
Federata e Bejsbollit dhe Softbollit e Kosovës

Kryetar: Taulant Devolli
E-mail: [email protected]
Tel:


Sekretar i pergjithëshem: Pal Bala
E-mail: [email protected]
Tel: 

Federata e Sportit me Kuaj e Kosovës

Kryetar: Fehmi Fetahi
E-mail:

 

Sekretare: Arta Kokollari
E-mail: [email protected]